loading...

آموزش شبکه

لورامید – کوکونات فتی اسید دی اتانول آمید, لورامید, قیمت لورامید, خرید لورامید, تولید لورامید, لورامید فرایند شیمی

لورامید – کوکونات فتی اسید دی اتانول آمید

ki be kie بازدید : 39 چهارشنبه 14 اسفند 1398 نظرات ()

کوکونات فتی اسید دی اتانول آمید یک سورفکتانت غیریونی و مایعی ویسکوز می باشد که بعنوان عامل کف ساز در محصولاتی همچون شامپو، مایع دستشویی و غیره استفاده می شود. از خواص دیگر کوکونات می توان به افزایش ویسکوزیته محصول نهایی اشاره کرد. سورفکتانت های غیریونی برخلاف سورفکتانت های یونی (مانند اسید سولفونیک , تگزاپون) در آب یونیزه نمی شوند.
این محصول از واکنش اسید چرب های کوکونات و یا روغن کوکونات با دی اتانول آمین تولید می شود. کوکونات فتی اسید دی اتانول آمید در ایران با لفظ کوکونات شناخته می شود.

کوکامید دی اتانول آمین، دی اتانول آمینی است که از واکنش بین اسید چرب روغن نارگیل با دی اتانول آمین بدست می آید. این ماده که با نام لورامید در ایران نیز شناخته می شود، مایعی ویسکوز است و به عنوان عامل فوم دهنده در محصولاتی از قبیل شامپوها، مایعات دستشویی و در محصولات آرایشی به عنوان عامل امولوسیفایر کاربرد دارد. فرمول شیمیایی لورامید به صورت CH3(CH2)nC(=O)N(CH2CH2OH)2 می باشد که در آن n  بین 8 تا 18 می باشد.

لورامید سورفکتانتی غیر یونی به حساب می آید که رنگ آن زرد روشن تا کهربایی می باشد. این ماده به راحتی در آب حل می شود و فوم و کفی پایدار ایجاد می کند و بر ضد آبهای سخت است. لورامید با بسیاری از سورفکتانت ها سازگار است و به راحتی فرموله می شود.

از کاربردهای این ماده می توان به موارد زیر اشاره کرد:

در شامپوها و مایعات دستشویی، کوکونات فتی اسید دی اتانول آمید نه تنها فومی پایدار ایجاد می کند و مایعات را غلیظ می کند، بلکه این ماده می تواند تحریک و حساسیت پوستی را نیز کاهش دهد.

لورامید خاصیت نرم کنندگی دارد به همین دلیل این ماده در شستشوی پشم و پارچه های ساخته شده از موی حیوانات بسیار مناسب است.

لورامید در تهیه شامپوها، شوینده های مایع، مایعات ظرفشویی، مایعات دستشویی، نرم کننده پارچه و پشم و شستشوی فلزات کاربرد دارد.

همچنین از لورامید می تواند در آبکاری الکتریکی، تولید واکس کفش، جوهرهای پرینت و بسیاری از مشاغل دیگر مورد استفاده قرار گیرد.

 

مشخصات محصول

 

نام انگلیسی Coconut Diethanolamine
ظاهر مایع زرد ویسکوز
Cas Number 68603-42-9
فرمول مولکولی CH3(CH2)nCON(C2H4OH)2
HS Code 34021190
جرم مولکولی 310

 

آنالیز محصول

 

پارامترمقدارواحد
اکتیو حداقل 84 درصد وزنی
آمین آزاد حداکثر 4 درصد وزنی
pH محلول 1% 9 تا 11 بدون واحد
ویسکوزیته در 25 درجه حداقل 1000 cps

 

کاربردها

 

  • تولید انواع شوینده های مایع
  • مایع ظرفشویی
  • مایع دستشویی
  • انواع شامپو

 

بسته بندی

 

بشکه 200 کیلویی

ارسال نظر برای این مطلب

نام
ایمیل (منتشر نمی‌شود) (لازم)
وبسایت
:) :( ;) :D ;)) :X :? :P :* =(( :O @};- :B /:) :S
نظر خصوصی
مشخصات شما ذخیره شود ؟ [حذف مشخصات] [شکلک ها]
کد امنیتیرفرش کد امنیتی
تبلیغات
Rozblog.com رز بلاگ - متفاوت ترين سرويس سایت ساز
اطلاعات کاربری
نام کاربری :
رمز عبور :
  • فراموشی رمز عبور؟
  • آمار سایت
  • کل مطالب : 24
  • کل نظرات : 1
  • افراد آنلاین : 1
  • تعداد اعضا : 0
  • آی پی امروز : 1
  • آی پی دیروز : 3
  • بازدید امروز : 32
  • باردید دیروز : 6
  • گوگل امروز : 0
  • گوگل دیروز : 0
  • بازدید هفته : 38
  • بازدید ماه : 497
  • بازدید سال : 3,657
  • بازدید کلی : 8,506